tämmöisen bongasin likkalapselta.

eli siis mitkä ovat viisi sykähdyttävintä konserttikokemustasi? sama orkesteri/artisti saa olla listalla vain kerran. ja nyt ei siis haeta (välttämättä) mielestäsi musiikillisesityksellisesti viittä taidokkainta esitystä, joita olet ollut todistamassa, vaan nimenomaan viittä kokonaiskokemuksellisesti erityisintä konserttia.

1. don huonot (-97, ilosaarirock)
lämmin kesäilta. lauantain pääesiintyjä. aholan kalle kiltissä. keikan jälkeen ei lähde enää ääntä ja on niin kuuma, että on pakko päästä uimaan. kyseiseltä yhtyeeltä olisin voinut nostaa tälle listalle pari muutakin keikkaa, mutta tästä on jäänyt niin lämpimät muistot, että tämä siis tänne. ehdottomasti.

2. red hot chili peppers (-96, ruisrock)
huikea. ei paljoa haitannut palaneet varpaat, kun näki flean kaasunaamarissa! ja herra kieds. elämää loistavampi rokkikukko. lavaenergiaa vaikka pienelle afrikkalaiselle kylälle jaettavaksi.

3. blur (-96, ruisrock)
tämä bändi oli pakko nähdä.. seurana oli vielä samat kaverit, joihin pari vuotta aiemmin tutustuin lontoossa, tämän bändin soidessa taustalla.
parklife.

4. stella (-04, vanha jokela / joensuu)
tunnelmallinen unplugged-keikka. tupa täynnä ja bändi veti hyvin. pelkästään hyvyyttä.

5. cmx (-99, ilosaarirock)
"jäähyväiskeikka". ensimmäisen biisin alkaessa nousi jo kylmät väreet selkäpiihin. hienohieno tunnelma. ja soittihan ne lopulta myös matin.