harvinaisen tylyjä mummoja tänään käytävillä liikenteessä. ne on ehkä vähän vieläkin nyreissään siitä, että en opetusten venyessä (ja sister.maryn viisaan vinkin ohjaamana) osunut yhteen diipadaapa-palaveriin viime viikolla ja naamat ovat sen mukaisia. todella innostavaa ja mukavaa. mummo-iso-mummoon en ole kyllä törmännyt ja ajattelin sitä vielä vähän aikaa vältellä. ei olis oikeasti mitään mielenkiintoa tehdä asian eteen mitään, ku kaikki se on vaan niin totaalisen huonosti järjestetty juttu.
semmonen upottava suo -efekti.
kiinnostaa kiviäkin.

tän päivän työt olis muuten pulkassa.
opetuspäivien ehdotonta plussaa.. voi päästä aiemmin pois. ei tartte kykkiä muodon vuoksi jossain ku hommat on hoidettu.  lähden kaupungille näkemään ihmisiä.  neiti K:ta, jos sen kiireet hellittää ja sitä odotellessa käyn pelastamassa neiti kotiäidin mielenterveyden. kahden pienen lapsen hallitessa elämää 24/7 tarvitaan välillä vähän muutakin puhuttavaa.
kuulema.

tänään alkaa sitten todellakin se pakkaaminen. aloitan kirjahyllyn laatikoista ja etenen  sieltä germaaneilta lainatulla jämäkkyydellä keittiöön. olis vähän plääni.
ai niin! sain muuten pääsiäisenä uuden työpöydän, eli siis "tyylikäs" ikean pöytälevy ja säädettävät jalat. nyt voin todellakin heittää muutossa sen vanhan hirvityksen menemään.. :D

ja vielä päivän tomppa.
huoh.
kiitos tästä uutisesta kuuluu exlemn:lle.