kuningas kaveri, ystävä E.
pitkästä aikaa.
vaihdettiin kuulumisia ja voi kun olen onnellinen hänen puolesta.  miun kuninkaalle kuuluu hyvää ja kaikkee, vaikka ei enää ole kovasti rokkikukko tai kovin fanaattinen skimbaaja. 
ei voi kun nauraa, ku muistelee vuosien taakse. jalat vaan aina jotenkin vei lukiolta meille. mie, kuningas-E ja ystävä HK. makoiltiin solmussa meijän sohvalla ja katseltiin don huonojen keikkataltiointeja.. tai oltiin vaan.
se poika osaa kuunnella.
ja ymmärtää hyvän rokkenrollin päälle.

illalla tuli hanuri-K kylään. :D
tyttö toi miulle viideon (ku miul ei näy niitä kanavia) ja mie annoin sille gilmoren 2. tuotantokauden lainaan. se tyttö o koukus! :D
ohjelmien vaihtoa seurasi syöpöttely (aurajuustopatonkia, lohimössöllä ja kaikilla ihme hiperryksillä), carcassonen pelailu ja hirvittävän hyvä jätskeily. tyttö toi nimittäin tullessaan paketin goldenin cookies&cream-jädeä. voi tauti, et se oli hyvää.. :P
voi riemua.

nyt sit yritän vähän tehdä töitä. illalla viel pedagogia leikkimään ja sit viikonloppu.

..ja mulle voi sit soittaa tänne ninjanumeroon ja kertoa onks teillä joskus vetäny ihan täyttä mustaa. ja numerohan on tänne tuttuputtu nollaseitsemänsataakuusipuusiviisipiisikaksipaksikasipasikolmedolme ja nelkkukelkku..