on jotenkin päivissä sekaisin.
ei tunnu yhtään perjantailta ja kun viel töissä on aivan muutama ihminen paikalla ni on jotenkin ei-perjantai -olo. tulee varmaan poistuttua tänään ajoissa paikalta. suunnitelmissa on retki elokuvateatteriin ja muutenkin kaupungille.
ja vois viettää viikonloppua.

viikonloppu on ihan oikeasti tarpeen.. keskiviikon sporttailut salilla on tänään muistuttaneet tapahtuneesta.. olo on taas kui marionettinukella. ihan ku miun kädet ja jalat olis isketty semmosilla askartelupaskarteluniiteillä torsoon kiinni ja ne liikkuis vaan naruja vetelemällä. sanoisin, että raajani ilmoittavat hyvin selkeästi olemassaolostaan.
auh.

alkuviikon opetukset jännittää. normaalisti hommassa ei olis mitään kummaa, mut nyt kun mukaan tulee harjoittelija, pitää vähän tarkastella omia opetusmetodeja ja suunnitella opiskelijoille annettavia harjoituksia uudelleen.. nykyiset harjoitukset on ihan hyviä, mutta nyt voi antaa vähän vaativampia ja miettiä eriyttämistä enemmän..
äh. opepuhetta. oon hiljaa.
lopetan.
nyt.

täällä on muuten eletty allergialääkkeetöntä aikaa maanantaista lähtien. kiitos sateiden. nyt vois sit taas lämmetä, et tuntuis kesältä.
en mie mitenkään vaativa ole mut..
kesä olis kiva ylläri.

tänään ehkä rokkiliput.