tää asuis uudes kodis!
takana on jo kolme yötä oikeassa makuuhuoneessa, jossa voi nukkua ovi kiinni. oli oikeasti sunnuntaina niin juhlaa herätä. makuuhuoneesta. avata ikkuna ja tepastella olohuoneeseen, uudelle sohvalle. siinä sitten istuin sohvalla ja katselin yhmpärilleni.
uudessa kodissa.
jossa on huoneita.
ja paljon ikkunoita.

vaikka koti onkin ihana, ni paljon on vielä tekemättä. monelta tavaralta puuttuu vielä oma paikka ja osa vaatteistakin on vielä säkeissä. hirveästi puuttuu erilaisia piuhoja, esim. videon piuhat o täysin lost. jonnekin kadonneet ovat he. ja sitten pitäis ostella jatkojohtoja, puhelinpiuhaa adsl-modeemiin, joku levikepala pyykkikoneeseen ja joku käsittämätön muuntaja antenniin.. ei meinaan voi katsoa edes telkkaria, ku seinässä on vaan joku vamma-antenni-reikä. paf.

santerin kanssa on käyty henkien taistoa launtaista asti. herra haluaa sisutaa uuden kotinsa oman mielensä mukaan ja minusta se ei vaan käy. eli mie pistän puhdistajan paikalleen ja menee hetki, ni se jäärä on mönkimässä sen alla ja kippaa sen pois.
vähän meni jo hermo.
yrittäköön vaan.. mie voitan tän!

kuten voitan kaikki muutkin miesten kanssa käytävät henkien taistot.
olen päättänyt.
on taas aika olla ottamatta kontaktia. kyl se sit kohta ymmärtää kommunikoida. se ei vaan ole mitenkään kivaa, jos pienessä vappusimassa on sattunut laittamaan vaikka vähän hempukka viestiä, kun ensin on kertonut et on luvannut mennä kavereiden kans ulkoilemaan, eikä voi tehdä niille ohareita vaikka olis vähän tehnyt mieli nähdä, niin sitten toinen ei ota sen jälkeen mitään kontaktia. edes seuraavana päivänä vaikka just silloin tarviis tukea ja ymmärrystä ku sattuu olemaan helevetin paha olo.
(kuka käski juoda valkovenäläisiä sillä tahdilla? häh?)
(ja eikö sitä ole jo opittu, et lonkero tekee pahan aamun, vaikka se on niin hyvää??)
(minne unohtui kohtuus ja järki???)
(ja pitikö puhua aamuyöllä kotimatkalla pikkuveljen kans puhelimessa?? siitä kuittailusta ei tod tule ihan heti loppua.)
(ja voi kraist, et oltiin kissoja.. hirmu nättejä.)
mököttääkö se vai mitä?
kait se ottaa yhteyttä kun se taas voi kommunikoida?

eilen oli täydellisyyttä hipova piknikkikauden avaus. kookoksen ja j-d:n kanssa järjetön määrä ruokaa puistossa ja sen jälkeen tajuttomana nurmikolla makaamista. skumppaa ja huonoja juttuja.
ja nyt sit töitä.
vois taas vähempää.
minul o motivaatio-ongelma.

mut täl olis uus koti.
huoneet ja ovet.
ja keltainen kylppäri.

ja miul on ihania ystäviä, jotka auttoivat muuttamaan ja tekivät ihan hervottomasti hommia.
olette kultia.