yks lasi viiniä olikin vahingossa vähän enemmän alkoholia..  ja nyt on olo  ihan sen mukainen.
taisin ottaa hieman vaikutteita rairai:sta, joka oli muuten oikeasti varsin loistava. herkisti ihan välillä ku hynynen o vaan niin äijä. :D

hyvässä seurassa rairai ja gilmore pelasti paljon. ei enää tympinyt se päiväinen niin paljoa. sit vielä tosiaan kookoslandiaan punkun parissa. ja se repes. siis se nainen avas toisenkin pullon. krapulakeiju leijaili vielä ikkunan taakse. lonkeroa ja ehkä vähän olutta. ja sitten kello olikin jo aika paljon ja tyttö oli vähemmän tyylikkäästi hiprakassa.
okei, olin päissäni.
aamulla tuntui, et ei voi toimia.. soittelin jo testimielessä exlemn:lle ja varovasti tiedustelin, kuoleeko se nauruun jos jään kotiin sairastamaan kuumetta ja hirveitä allergioita.
tulin kuitenkin.

näytin kuulema aamulla tosi hyvältä. mietin vaan, et enkös mie aina? tunnustan vaan sen verran, et lotrasin hirviästi aamulla ihonsävyn heleyttäjää naamaani.
eli heleänä uuteen päivään.
kaks palaveriakin olen jo lusinut.
meinaan nukahtaa istualleni.

ai prkl.
muisti palailee pätkittäin. ihanku olis taas tullu puhuttua riettaita? ja se on taas krapulakeijun syytä. mie oon vaan niin hurmaava ja älyttömän viehko ku mie saan pikkasen punkkua elimistööni. säteilen älykkyyttä.
ei oo koulutus hukkaan menny!
onneks pääsen kohta kotiin. tää loistaminen väsyttää. menis sohvalle katsomaan jääkiekkoa ja nukkumaan.

erästä rokkikukkoa mukaillen: yllätystyttö on niin pieni. ja yllätystyttö on niin poikki.


edit.
korjasin tuon linkin 16.20