tänään virkistäydytään.
syödään lounasta ravintelissa ja ammuskellaan.
kyllä.
ammuskellaan.

en ole mikään hirveän innostunut aseista ja oikeasti käsiaseet on miusta aika pelottavia. olen joskus saanut aika pahoja sätkyjä tajutessani, et takakontissa oli hieman järeämpi pistooli (joo ei olla mitään kriminaaleja, isä oli vaan käynyt just vähän radalla ammuskelemassa ja oli viemässä asetta lukkojen taa). nyt sit olen aina silloin tällöin pyrkinyt käymään ampumassa, et en ihan täysin hyperventiloi jos joudun esimerkiksi joskus moista kapistusta siirtämään.
vähän kyl jänskättää.

aloitin muuten eilen suuren verho-projektin. sain jo yläreunat valmiiksi (hommahan olisi onnistunut öpaut 100 kertaa nopeammin jos joku olisi vaivautunut lukemaan ohjeet.. mut ei aina pysty) ja nyt kun vaan joku tosi pitkä tai sitten rohkea tulee käymään, ni vois mallailla mitenkä alalaitojen kans tulis toimia.. tai sit pitää olla super-mittaaja-nainen illalla.
niistä verhoista tulee muuten hienot.
todella.

illalla pitäis vielä pakata. ihanainen pinkki-laukkuni pääsee taas retkelle.
viikonloppuna on nimittäin luvassa laatuaikaa äidin tykönä ("äiti, voitaisko vähän ommella? tai siis sie ompelisit ja mie kattoisin mallia?? :D"), pienenpientä kuittailua pienenpienelle veljelleni, serkku N:n lakkiaiset aka mummon ja tätien ihanaa "poikaystävä" ja "lasten hankinta" -utelua, näkemistä/muistelua rakkaan HK:n kanssa ja toivottavasti ystävä H ja maailman valloittavin nuorimies.

ja jos pääsis saunaan.
puusaunaan.

ai juu. en ole mikään hirvittävä coldplay fanaatikko.. mutta jotenkin tuo talk potkii.
tyttö tykkää.