olinpa sitten eilen töissä ja valmiina aloittamaan tuskatyö nro 2. ja sitten tapahtui jotain..

tyttö on juuri saapunut sairauslomalta tehokkuutta säteillen pomon tykö:

yllätystyttö: mistä sie halluisit, et aloitan sen X:n?
pomo: et mistään
yllätystyttö: häh?
pomo: suunnitelmat muuttui. X toteutetaankin toisella tavalla ja toiselle palvelimelle. eli katsellaan aihetta myöhemmin lisää.
yllätystyttö: ookoo. :D

ei siinä voinut sit muuta tehdä, ku hymyillä typeränä ja palata työpisteelle. olisin voinut tietty tehdä lisää töitä ja viilailla sitä edellisenä yönä valmiiksi saamaa juttuani, mut en sit tehnytkään niin. sen sijaan tein toisen virtuaalisen fudisjoukkueen (tällä kertaa fifan mm-fantasiapeliin) ja liityin sillä poikain liigaan. tämän tehokkaan toimenpiteen jälkeen tein kyl ihan oikeitakin juttuja, joten katsoin oleva oikeutettu töiden jälkeen pariin siideriin.

tais kuitenkin olla ne eiliset "ulkosalla" nautiskellut siiderit hieman vikatikki, sillä on taas vähän kipiä olo.. en ole vielä jaksanut kaivaa kuumemittaria, mut taidan ensin mennä tuonne sohvalle viltin alle ja nautiskella teetä ja karjalanpiirakoita.
ja siihen vielä eilinen gilmore, ni edessäni on aika oiva lauantain alku.

mie muuten olen kuulema välillä liian hyvä ihminen.
en tiedä miten moiseen vastata. sillä en mie oikeasti ole. pyrin kyllä, mutta joskus välillä on tullut aika pahoja kupruja matkaan. ei onneks kovin pitkään aikaan, mut silti.
toinen ei vaan tiedä moisista, sillä niistä on oikeasti jo jonkun aikaa.

eli onko silloinkin hyvä ihminen, jos muut ei vaan tiedä törttöilyistäsi?