ei oo ennää montaa opetusviikkoa jäljellä!
:D:D:D
tajusin nimittäin, et opetukset loppuu tältä kesältä jo ennen juhannusta ja minen valita. opettaminen on kivaa ja yleensä antoisaa, mut välillä niin kuluttavaa, et tuntuu et ei vaan jaksapystykykene. tänäänkin taitaa tarvita pienet päikkärit, ku meen kotiin.. ja sitten taas tekemään niitä ahdistusta aiheuttavia työjutskia..

sitä vaan on ihminen niin tyhmä, et tosiaan jättää kaiken aina roikkumaan viimetinkaan ja tämmöinen kuolematuskaahdistus on siitä seurauksena.

tänään pitäis myös soittaa vanhalle ystävlle, et en pääse hänen häihin. tuntuu typerältä, mut "häämatkaan" varatut rahat meni silloin muuton yhteydessä konnan uuteen kotiin. ei näillä palkoilla paljoa säästellä ja matkustella.. jo pelkkä junalippu toiselle puolelle suomea imis aivan tolkuttomasti rahaa. ei oikeasti uskois.
no toivottavasti tyttö ymmärtää.

jotain kivaakin tässä ahdistuksen keskellä on. nimittäin jalkapallo-managerointi. ja nimenomaan tyttöjen tai tytönmielisten kesken. siis eihän joukkueita koota minkään pelitaidon perusteella, vaan nättien pyllyjen, tiukkojen pakaroiden ja miehekkäiden pohkeiden perusteella. jostain syystä miehet ei oikein aina tajua tätä.. outoja ovat.
perustettiinpa vielä ihan oma privat-liiga, joten jos joku haluaa osallistua suureen kesähaasteeseen, niin tältä sais "Reidet ja Pohkeet"-liigan salasanan, ni voi ilmoittaa oman joukkueensa mukaan..

... oih.. enää 10 minsaa ja sit tää olis pois.
poks.