aurinko ja pieni kurjailun välttely ajoivat tytön koko viikonlopuksi pois koneelta. paska ja paha olo yrittää taas kasaantua, mutta onneksi on noita ihania immeisiä, jotka on paikalla kun niitä tarvitsee.

perjantaina tosiaan "yhdellä" käynti lipesi vähän lapasesta ja samalle illalle osunut sukulaisvierailu aiheutti hienoista panikoimista ja kodissani nähtiin jopa hieman epätoivoisia piirteitä saaneita selviämisyrityksiä.
ilmeisesti onnistuin, sillä ei ole äityliini vielä soitellut "olit sitten ollut päiväkaljalla tai monella"-tyyppistä puhelua.. tuli vaan elävästi mieleen teiniaikojen perjantai-iltojen selviytymisyritykset. hih.
vieraiden lähdettyä hyvä mieli uhkasi kadota ja pääni kuvitteli olevansa pingispallo.
meinasi käydä olo todella kurjaksi.
menin peiton alle lukemaan yötoive-kirjaa. rauhoituin ja sain ajatukset taas pois jutuista ja lopulta sain jopa nukuttua.

lauantaina oltiin sitten j-d:n kanssa tosi reippaita. lähdettiin heti aamusta retkelle lähiöihin. tämä tunnetaan keskustassa asuvien kielessä myös maaseutumatkailuna. ja mentiin siis kävellen. ei pyörillä. ei bussilla. kävellen.
pieni pysähdys noljakan kulttuurikeskuksessa (aka NKK), väliaika: kahvia ja pullaa -tyyppisesti. pelastimme sister.maryn tieteeltä ja nappasimme sen mukaamme.
päätepisteenä meillä kun sattui olemaan tuon matkakohteemme lähiökuppila ja tarkemmin sanottuna sen kuppilan terassi. nautiskeltiin auringosta, varjoista ja kylmistä juomista.
hyvyyttä.
illan lähestyessä taapersimme takaisin kaupunkiin, ostettiin ruokaa ja haettiin leffoja.
köllittiin sohvalla ja oli hyvä olla.

sunnuntai puolestaan vietettiin neiti j-d:n kanssa keskustassa veden äärellä. köllittiin  piknik-tyyppisesti auringossa, luettiin tyttöjen lehtiä ja pelattiin julkkis-triviaalia. iltapäivällä käytiin vielä viskomassa frisbeetä ja sitten hautauduttiin pannarin kanssa sohvalle katsomaan ensin todella huonoa elokuvaa ja sen jälkeen brasilian poikain peliä.