voi tokkiinsa, ku meni taas perjantai ja lauantai täysin turhaan sairastaessa.
koin vuoroin kuumia ja kylmiä aaltoja (vaihdevuodet?) ja vinguin. ja kurkussa oli ISO takiainen. sanotaanko, että olo oli helevetin hehkeä ja hot.
ja jos nainen ei pysty perjantai-illan ja sunnuntai aamun välissä katsomaan ku vaivaiset 18 jaksoa gilmorea, ni silloin voidaan huonosti.
ja ulkonahan paukkui 30 astetta.
eikä voinut mennä uimaan.
ku olt tiloja ja oloja ja piti parantua sunnuntaiks pelikuntoon.

kärsimysten kautta voittoon sanoi vyötiäinen lumihangessa.
tai jotain.
mut sunnuntaina ei ollut enää kuumetta ja takiainenkin oli kutistunut kolmannekseen. eikun vaan siveän sister.maryn kanssa yllättämään kookosta..
oli neidin ilme näkemisen arvoinen kun sai taksista noustessaan punaisen maton säihkysäärien alle.. tais yllätys onnistua :D
vienot neidot nautti brunssin skumpalla, viinillä ja zen cafélla. kaksi tuntia  ja rakastele mua  luupilla.  oli hirmu vaikia aina arvata mikä olis seuraava kipale.
(ja sitten kymmene kaljapisteen arvoinen kyssäri: mikä kappale soi avokonttorissa just nyt? ja kohta? ja sen jälkeen?)
brunsseilun jälkeen mentiin kaupungille viilenemään ja vahingossa osuttiin sokoksen-kauppaan ja ylläri ylläri.. neidit osti vaan vähän käsilaukkuja! kolme kissaa ja kuus laukkua. lipes. vähän.
sit puistossa vielä sidukat ja kello olikin jo lähes viis.

illalla vielä päivällistreffit kookoksen kanssa, joten ei huono ilta olleskaan. illalla tuli vielä kommunikoituakin ja kun ei enää jaksanut naputella laadukkaita viestejä, ni käytiin jopa varsin hämärä puhelinkeskustelu. tää on niin tätä. työt rajoittaa elämää ihan liikaa.
ihan ku ei olis parempaa tekemistä kesäöinä ku nukkuminen.

lomarahoja odotellessa.
ja lomaa.
ja ROKKIA!