typy tuli ja nää mölläs.
haettiin ihan kommuuniaikojen kunniaks silloisesta lähi-pitseriasta pitsat (ja ou boi, et oli kassatytöllä ongelmia tilauksen ymmärtämisen kanssa.. ja kyseessä ei todellakaan ollut ei-suomenkielinen ihminen) ja vanhasta tutusta kaks tyttö-leffaa: jospa se vain olisi totta ja perheen jalokivi.
hautauduttiin sohvalle ja osattiin käsikirjoittaa reesen leffa aikasta pilkulleen, mikä sinäänsä ei ollut yllätys, sillä meillä on aika vankka kokemus kevyestä-hömpästä. ihan viihdyttävä oli. mut sit tuo the family stone.. missä on komedia? saati sitten romanttinen komedia? OIKEESTI! valtaosa elokuvasta meni pahassa myötähäpeässä ja ahdistuksessa. ei siis tarvitse sitä uudestaan katsoa.

eilen sain myös haettua oman lippuni tuuliajolla-kinkereihin, joten tänäki kesänä nään kottarit ja cmx:n. huippua.
rokkenrollia. :)

rokkenrollista kukkaruukkuun.. mie halluun uuden sängyn. miun vanha on inha runkopatja, joka on a) vanha, b) natiseva ja c) liian pieni. siis sehän on 120 leveä, mut mie tarviin TILAA! ja nyt kun on ihan makuuhuone, ni aikuisten sänky olis ihana. semmoinen, johon lintukoira-kalle ja lentokoira-puh mahtuis kans nukkumaan.. ei sillein et ne joutuis evakkoon lattialle keskellä yötä, ku nainen pyörii.
miun perhe tarvii tilaa!

pyöräily puolivamma-kädellä on muuten vallan vekkulia.