en oikein osaa kuvata lauantaita sanoiksi.
oli pirun hyvä cmx. tuli räimettä ja encorena nahkaparturi! :D
ja sit oli helevetin hyvä kotiteollisuus ja etenkin the äijä.
jouni.
ja taivaalla revontulet.
rokrok.
vähän on orpo-olo, ku sekin on nyt ohi. tulispa dvd äkkiä. sais taas vähän voimia ankeaan arkeen. eilinen meni taas ihan lepäilyksi. ei ollut krapulaa tai mitään, mie vaan olin väsy. päivä meni vuoroin sohvalla ja sängyssä. pisin yhtenäinen valveilla vietetty aika oli varmaan alle 1,5 tuntia, sitten uuvutti jo niin kovin, et piti ottaa pienet unet. koko päivän meinasin keitellä pinaattikeittoa, mut en jaksanut etsiä kattilaa kaapista. söin jätskiä iltapalaksi. suklaista semmoista. surullista, mut en jaksanut edes katsoa bonesia loppuun, pit nauhoittaa. ihan käsittämätöntä.

lauantaina tein myös näköhavainnon miehestä. se tosin ei huomannut, vaikka vilkutin, ko olt niin keskittynyt ajamiseen.  ja  kerroin kookoksellekin et "toi selkä joka muuten menee tuolla on se mies."  eli  olisin niinku ekaa kertaa näyttänyt kuka se on. tosin ei se nainen siitä muuta nähnyt ku selän ja kypärän, mut on ainakin näytetty.

ja mie tarviisiin taas hirveästi hellyyttä. viime viikko meni hyvin jouni-tärinöissä, mut nyt on hirveät jouni-vieroitusoireet ja muutenkin alkaa taas kauhiasti hempeilyttää.
prkl.
pitää kuunnella vaan räimettä, ettei ala kurjuuttamaan.
paskaa.