takas töissä. palaneen takapuolen kera.
varsin mukava loppuviikko, tosin ranne vaivaa vieläkin.
torstain katselin elokuvia ja ratkoin niitä murhia. se kodin palamis -unikin on jäänyt nyt pois arsenaalista, ku kirjakin loppui. ja kukaan ei siinäkään polttanut kenenkään kotia. ihme alitajunta.
perjantaina siirryin dekkarin (ja tuoreen juorulehden) kanssa jo aamusta joen rantaan loikoilemaan ja hassujen mutkien kautta päädyin pari tuntia myöhemmin miehen ja hänen ystävänsä kanssa juomaan viiniä. päivä meni humahtaen ja miulla oli varsin kivaa. kesätyttönä päiväksi loikoilemaan lähtiessäni en todellakaan osannut varautua, joten illalla alkoi jo paleltaa. ei tarvinnut yksin kotiin mennä, sain seuraa. :)
herkkistelyä, mutta ei mitään liika siirapia tai lällyä.
ja taas paljon juttelua.
launatai meni puistossa kookoksen kans loikoilessa ja syödessä. oli taas pohjattomia kaivoja liikenteessä ja hyi yäk miten paljon kaikkea tytöt pystyikään syömään.
illalla käytiin kuitenkin uimassa, muuten olis varmaan kuollut ähkyyn. niin ja katseltiinhan me vanha kunnon girls just wanna have fun vuodelta -85. oli taas sjp nuori ja kulmakarvat aivan kasaria.
eilinen oli kans ulkoilupäivä (jaa.. tais olla yhtä ulkoilua perjantai aamusta asti.. raitista ilmaa!). puolilta päivin rannalle ja pian kello olikin jo yli neljä. uiskentelua ja auringossa loikoilua. parasta. sit pika-käännös kotona ja kaupan kautta luonnonhelmaan, lähes keskelle kaupunkia grillaamaan. neiti j-d:kin liittyi seuraamme.. :)
niin ja illalla huomasin, et persus on oikein iloisesti kärtsännyt.
palanutta pakaraa.
eli on grillattu.

nyt pitäis miettiä kuis toimia.
lääkekuuria on viel pari päivää jäljellä, mut käsi on edelleen kipeä.
pitää katsella.

mut oli hyvähyvä viikko.