6 iltatyöiltaa jäljellä. tosin nyt on reilu puoltoista viikkoa ihan pelkkää lomaa.. kun  opiskelijoilla pitää olla hiihtoloma. eli siis työttömällä tytöllä kans.
tänään tuli muuten lopultakin palkkatodistus tammikuussa tekemistäni osa-aikatöistä, sain kahden tunnin ahertamisen ja vain 14 kirosanan jälkeen lippuset ja lappuset täytettyä ja jopa lähetettyä.
ehkä kassa haluaa muistaa minua maaliskuun lopussa rahalla?
ehkä?kanske?maybe?
hoppas.

huomenna tyttö meneekin sitten puhumaan pienestä opetus-setistä. saattaa käydä niin, et neito päätyy opettamaan täs keväällä 20 tuntia englanniksi. siitä voi tulla kans sanomista. jos ei muuta, ni jännitys-ahdistus-kuristus-unettomuus.
huomenna on myös j-d:n viimeinen päivä täällä. sit se torstaina (ennen elämää) pakkaa laatikot autoon ja lähtee.
vähän tulee tytölle gilmore-ikävä. mut me ollaan sovittu, et vikan kauden jaksot matkustaa sit täältä susirajalta j-d:lle tsadiin. ettei tyttö-parka jää ihan kaikesta paitsi! :)

viikonlopuks menen sit äidin tykö. pikkuveli-S on kotona (ihan vaan kun sisko tulee) ja ihanainen ystävä H lupasi sauna-terapiaa. niin ja samallahan mie nään tietty myös nuoriherra A:n.
joo ja mies ehdotti sunnuntaina jotain poikkeavaa sit seuraavaksi viikonlopuksi, mut siitä vaikka sitten myöhemmin lisää, jos suunnitelma toteutuu.