hyvä talvi viikko.
oli oikeasti pakkasta ja ulkona olo oli ihanaa.
on meinaan ihanaa ulkoilla silloin, kun on kovasti pakkasta ja liikkuminen muistuttaa pikemminkin michelin-ukon liikehdintää. pitää vaan muistaa pukea riittävästi vaatteita. rumat (mutta lämpöiset) kalsarit on pakolliset. lämmin untuvatakki. nätit lapaset ja oikeilla pakkasilla kahdet lapaset päällekäin. myssy, joka saa pään näyttämään aivan epämuodostuneelta.
ja poskien kipristely.
OIH.
mie haluaisin tänne oikeasti lisää pakkasta.
ihanan ilman lisäksi kovilla pakkasilla on selkeästi paremmat saumat saada hempeilyä.
mie oon tutukinut tuota empiirisesti.
fakta mikä fakta.
niin ja tietysti kovilla pakkasilla ei voi oikein käydä kaupoilla, koska vaatetuksen takia sinne sulaa. tämä tietää suoraa säästöä tytön kukkarolle.
shop-o-holic mikä shop-o-holic.

ei nyt kannata pahasti säikähtää, kesä ja kuuma sellainen on edelleen tytön vuodenaika, mutta ei kesästä voi nauttia samalla tavalla jos välillä ei ole oikeita tosityttöjen pakkasia.
siks mie tykkään asua täällä.
täällä on oikeita vuodenaikoja ja vähemmän loskaa kuin etelässä. niin just siellä. siellä, jonne pitäisi kuulema muuttaa, koska siellä minulle olisi töitä. siellä minne en halua, enkä ole ikinä halunnutkaan muuttaa. muutama kesä siellä on riittänyt.
"et sinä voi tietää viihtyisitkö sinä siellä, ennen kuin kokeilet" -lausahduksia ei toivottavasti ihan heti tule kukaan enää laukomaan. luulisi sitä kavereilla olevan sen verran tajua, et jos sinne haluaisin, niin olisin jo muuttanut.

päässä soi vaihteeksi marilyn manson ja sweet dreams.
jännittää tuo nukkuminen.
ei tiedä tuleeko uni, sillä aamulla pitää herätä ja suunnata kurssille.
toisaalta, jos uni tulee, niin minkälainen sitten?
tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään kauheuksia (elävältä palamista, raiskauksia ja murhia) öisin (johtunee ehkä vierihoidosta ja hempeilystä), mutta tuo manson ei yleensä tiedä hyvää näin iltasella.

ei, vaikka olen joskus nähnyt samaisesta herrasta varsin miellyttäviä ja riettaita unia.
siis kyllä, viiraa.