kotona kävin, olin mikrobugi, laatuaikailin äidin kans, kisastudioitiiin isäpuolen kans aamuyöstä, pyyhin kylässä olevan pikkuneidin pukluja ja nukuin veljen huoneessa. oli taas vaihteeksi hieman tungosta.

lauantaina saunoin ihanaisen ystävä h:n kanssa ja maailma tuli pelastettua. taas. sitä on vaan niin vaikea tajutakkaan, kuinka paljon sitä tarvitseekaan just tuommoisia iltoja. saunomista pitkällä kaavalla ja juttujen jauhamista. ei tarvitse miettiä mitä toinen olettaa ja kuvittelee, jos sanon näin tai mitään muutakaan ylimääräistä.
toinen vaan on.
ja tuntee siut.

sunnuntaina samainen ystäväinen huolehti miut naapurikaupunkiin, josta herra krappis siippoineen otti tytön (ja tytön äärettömän kauniin laukun) kyytiin.
kotiuduttuani tuli kummityttö r:n äiti kyläilemään. vuokrattiin elokuva (amerikan dreamz), pizzailtiin ja juotiin vähän viiniä. mukavaa olemista ja rupattelua todella PITKÄSTÄ aikaa.
illalla sit kaivoin klo 21 xXx:n kirjahyllystä ja katselin sitten rymistelyä dvd:ltä enkä joutunut kärsimään mainoskatkoista ja välillä hieman heikosta kuvasta.
hah!
oon niin näppärä.

tosin en päässyt ihan loppuun asti.
matkailu väsyttää.