mie olen asunut erilaisissa taloissa.
ihan pienenäpienenä kerrostalossa, sitten rivitalossa, omakotitalossa (ihanin talo parhaalla mahdollisella paikalla, pienen tytön paratiisi), rivitalossa ja nyt sitten viimeiset 9 vuotta erinäisissä kerrostaloissa.
olen nähnyt vaikka minkälaisia naapureita ja kylänmiehiä. outoa sakkia ja kummia ihmiskohtaloita.
mutta ehkä kuitenkin kaikista himmeimmät ja kliseisimmät tapaukset löytyy minun nykyisestä kotitalosta.

on naapurirapun pelottava hullu-mummo, joka kyttää kaikkia ja ei osaa varmasti yhtään kohteliasta tai ystävällistä sanaa. sama mummo, joka säästää kesäisin vetämällä jääkaapinvirtajohdon irti seinästä, ostaa alennusmaitotuotteita ja ainakin suunnitteli ranskankerman käyttöä kahvimaitona. kun se oli alennuksessa (päivämäärä meni umpeen) lähikaupassa. pelottava tapaus.

on naapurirapun hassu pappa, joka moikkailee ikkunasta ja jututtaa AINA kun kuljen ohi. pappa, jonka kanssa eräänä lauantai-aamuna harjoiteltiin tiedoston tallentamista levykkeelle. sain hedelmäkarkkeja ja rusinoita kiitokseksi. kossua oisin kans saanut, mut se oli loppu. papalla on myös vaimo, jota en ole koskaan nähnyt. ai juu, pappa ajaa ladalla.

yläkerrassa asuu puolestaan tyttö. tyttö on vasta muuttanut ja harrastaa erittäin reipashenkistä ja kovaäänistä seksiä. kaksi minuttia kovaäänistä ulinavaikerruskiljuntaa jota rytmittää sängyn natina. kymmenen minuttia taukoa ja uudestaan. jotain ääneen voimakkuudesta kertoo se, että äänet kuului selkeästi television äänten yli. tiistaina tätä jatkui aika tarkasti kaksi tuntia. hyvä että tyttö sai. pysyypähän mieli virkeänä.

naapurirapun poika/mies. tämä tapaus ei osaa juoda viinaa hiljaa. tämä tapaus ei ymmärrä, että samassa talossa voi asua ihmisiä, jotka menee arkena töihin. tämä tapaus juhli jotain kavereineen eilen. yhdentoista jälkeen puski bassot todella huonosta musiikista todella pahasti läpi. puolen yön jälkeen oli poliisit pihassa. veikkaan, että soittajana oli se pelottava mummo.

ja sit siellä asuu tyttö joka on enkeliihanaparashiljainen ja älyttömän hyväkäytöksinen. :)