perjantaina mie osasin.
oli ilmeisesti hyvin kirkkaassa muistissa edellisen päivän sankariteot.
glögi meni ihan alas ja oli oikein mukavaa jutustella pitkästä aikaa entisen kämppiksen kanssa. glögeilystä mie siirryin pieniin pikkujouluihin.
hieman tuntui orvolta, mutta ihan hyvin se meni.
vähän piti varoa olemasta liian ystävällinen, ettei viime vuoden katastrofi toistuisi. eikä toistunut. hyvä niin.
veikeän lisän iltaan toi varsin poikkeavasti toiminut henkilö, joka kiersi kuin kissa kuumaa puuroa ja yritti selvästi päästä puhumaan kanssani asiasta. siis asiasta joka ei kuulu minulle millään lailla. jänniä tapahtumia siis piisasi.

kummityttö R täytti taas vuosia ja ensimmäistä kertaa sankarimainen p/kummitäti ei ollut yhtään pahoinvoiva tai heikko happinen. hyvät kemut. sitä mie vaan mietin, et miten muutamasta nuoresta neidosta lähtee noin kova ääni? en voi ymmärtää.

mieskin on töiltään joutaessaan minua viihdyttänyt. silitellyt, pussaillut ja hempeillyt. varsin kivaa, mukavaa ja siirappista. siirappihan kuuluu joulun odotukseen? :)
hyvä mieli siis.

eilen vietin hieman yllättäen illan Hillittömien luona. aistittiin joulua, ommeltiin ja syötiin älyttömän hyvää cesar-salaattia. tänään luvassa on puolestaan rokkenrollia isolla ärrällä. mie ja noin 7000 muuta päästään nauttimaan nightwishistä isosti. ja mie tiedän ainakin yhden pikkuveljen, joka on niinniin kateellinen. poika leireilee teltassa ja sisko pääsee rokittamaan. muistan mainita asiasta aivan varmasti jouluna. ja ehkä muutaman kerran sitä ennen. :)
jotenkin luulen, et tämän illan seura on varsin loistavaa. sistermary ja setä-krappis.
ihan ässää.

eli miulle kuuluu ihan hyvää ja tänään on isosti rokkia.
ei kovin paskaa.