1750m.
se on miun uusi manaatti-ennätykseni.
2000m olisi ollut erittäin mahdollinen, mutta tympeät patsastelija-isät saivat v-käyrän nousemaan niin isosti, että päätin siirtyä höyrysaunaan rauhoittumaan.

ja jos on epäselvää mitä tarkoittaa patsastelija-isät, niin tässä tulee lyhyt oppimäärä:
- seisoskelevat kevyessä haara-asennossa, kädet vyötäröllä kuntouintiratojen päädyssä. rumissa uimahousuissa.
- odottavat, että on mahdollisimman paljon yleisöä ja pomppaavat sitten räiskeellä altaaseen (ja just siihen radalle, jossa joku yrittää uida.)
- kauhovat "taitavasti" kroolaten 20m ja 5m ennen päätyä väsyvät ja alkavat seisoskelemaan siinä keskellä rataa. taas siinä helvetin haara-asennossa ja kädet vyötäröllä. "huomashan kaikki, et oon kova äijä ja uimari, ku hyppäsin!??!"
- ja ei vahingossakaan osata väistää kun se joku, joka yrittää uida matkaa on tulossa kohdalle.
- matalassa päässä noustaan sitten ylös altaasta ja kävellään takaisin lähtöpaikalle.
- sama toistuu pari kertaa.. yleensä patsastelu loppuu, kun matkaa uiva henkilö "vahingossa" potkaisee lähelle pienenpientä elintä ohittaessaan keskellä rataa patsastelevan idin.

toinen uimahalleissa surullisen usein tavattu aalio-ryhmä on haisulit. haisulit eivät osaa lukea ohjeistuksia ja peseytä. he ovat myös kohtalaisen ajattelemattomia muutenkin.
haisulit kuuluvat joko yhteen tai useaan alla mainittuun alaryhmistä:
- peseytyminen ennen saunaa on yliarvostettua -tyyppi. kaikkihan haluaa kärsiä sinun pistävästä likahiestä kuumassa saunassa.
- uimapuku päällä saunaan -tyyppi. kaikkihan haluaa hengittää niitä kloorihöyryjä saunassa ja kaikkiahan kiinnostaa ihan helvetisti nähdä sinun tissit ja persus.
- helvetisit hajuvettä ennen uimahalliin tuloa, eikä niitä meikkejäkään tarvitse pestä -tyyppi. kiva on kuolla allergiakohtaukseen keskellä allasta kun vieressä olevan tyypin päälle on kaatunut kolme pahan hajuista hajuvesipulloa. niin ja se peseytyminen ei todellakaan kannata. tärkeintähän on, että näyttää pyntätyltä.

viikonlopun uintikeikan saldo:
2 patsastelijaa.
2 haisulia.
ja se 1750m.