mie mitään hempeilly, ku toisella meni vähän töissä ja sit se oli ihan puolikuollut. pakkasin sit ja mökötän piilosti. siis sillei, et toinen ei ole varmasti edes tajunnut et mie möksään. no ei tietenkään tajua, sillä miks mie möksäisin? ku sehän teki vaan töitä, eikä voi itse pahemmin vaikuttaa työaikoihinsa. mutku miul on ikävä! mutku mie halluun hempuloida! ku mie oon lähdös kahdeksi ja puoleksi viikoksi kauas. MIE TAHON. HALUAN. TARVIIN. eli siis möksään piilosti kun en halua olla skitso-hullu-vinkuakka.
ei oo helppoa vaan tällei tapailla, ku sillei vähän tykkääkin.
nyt mie sit oon vähän tämmönen sitruuna.
sitruuna, joka ois käytännössä jo pakannut.

mut siis varsinainen asia on sit se, et nyt on viimeinen työpäivä ja matka kohti kookosta alkaa aamulla ennen elämää! tai oikeastaan ensimmäinen etappi onkin jo tänä iltana kun siirryn helsinkiin. jännittää ihan hulluna.
kookos toivotti jo turvamatkaa ja vannotti, et lähetän väliaikatietoja. :)
lauantaiaamuksi (eli siis se taitaa olla täällä lauantai-ilta??) on jo valmiit ohjeet hotellilta kookoksen huvilalle.. ihan parhautta. MIE PÄÄSEN KOOKOKSEN LUO. (jokohan tämäkin on tullut selväksi?)

nyt sit tässä odotan, et pääsisin pois töistä.
kotiin.
sanomaan heipat konnalle ja sohvalle.
toivomaan kovasti, et näkisin miehen ennen lähtöä ja pääsisin pussaaman puhki koko miehen.

seuraavat reilut kaks viikkoa voi olla vähän hiljaisempaa täällä yllätystytön blogissa, mut yritän mie välillä käydä kurkkaamassa.
*hugs*