kotiin on tullut kevät.
on kevät-kesä verhot ja sohvatyynyt.
kynttilät on siirretty syrjään.
villasukat, lapaset ja kaulahuivit on pesty.
talvikengät on viety varastoon kenkähyllyyn ja kevät-kesäkengät on noudettu. tosin pientä tilanpuutetta on eteisessä havaittavissa.. :) kipsut ei vaan oikein meinaa mahtua minnekään. ja siis ihan vaan siks, että miulla on pieni eteinen. ei liikaa kenkiä.

mut siis en ole siivonnut. vaikka piti. olen vain haahuillut ja ihmetellyt.
ensimmäiset päivät yksin kolmen viikon jatuvan sosiaalisuuden jälkeen ovat olleet outoja. en ole jotenkin osannut olla. eilen illalla, saunan jälkeen tajusin, et miulla oli yksinäistä.
mitä häh?
siis minä, joka tykkään olla yksin kotona.
en voi käsittää.
kait mie normalisoidun?

mies tekee vaihteeks pajon töitä ja en saannut houkuteltua sitä tänään ulos päiväkaljalle (suomeks: miul on taas sitä ikävä, ei olla nähty sitten keskiviikkoaamun). sain vastaukses väsymystä ja huomista työpäivää (suomeks: formulat) ja pilke silmäkulmassa annettua paheksuntaa. heh. :)
ehkä ihan hyvä, sillä oluen sijasta kävin 1,5h reippailemassa ja taas on uusi koneellinen pyykkiä peseytyässä. sporttailu on ollut tovin vähän paitsiossa, sillä on ollut pieniä ongelmia hengittämisen kanssa. ei oikein ole ilma kiertänyt tytössä. jos tämä taas tästä, huomenna ajattelin nimittäin kokeilla, vieläkö jaksan uidapolskia. pitäis jaksaa, ettei taas jumitu tuohon sohvalle liian syvälle. :)


tai sit tuo uimis-suunnitelma on vain kiero tapa välttää sitä siivoamista..