yllättäen työt esti hempuloinnin, joten vietin iltani siis katsellen pornoa:
rairai (monettakohan kertaa?), kotiteollisuuden keikkataltiointi (näin moneen en osaa edes laskea) ja vähän kotiteollisuuden dvd:tä siis.
miellyttävä tapa viettää iltaa, sanoisin.
aamulla heräsin sitten ennen elämää ja kahdeksan aikoihin töihin tullessani olin jo polskinut kilometrin ja lojunut saunassa.
minä kutsuin sitä tehokkuudeksi, sister.mary väitti frustraatioiksi.

tiedä sitten kumpi on oikeassa.. :)

polskimisesta tulikin sitten mieleen kaksi uutta uimahallin eläjää:
ensimmäinen näistä kuuluu selkeästi uimahallin idit -osastoon. kyseessä on pällikkä, joka haluaa uida isolla radalla (kaksi normi rataa yhdistettynä) ja aivan keskellä. siis radalla, jota pitäisi kiertää uimalla aina oikeassa reunassa. seinällä on ihan taulu, jossa on nuolin esitelty uintisuunta, mutta kun ei ymmärrys ihan riitä. tänä aamuna tällaisen pällikän piti saada uida just-eikä-melkein-keskellä. radalla, jossa ei todella ollut muita kuin mie ja pällikkä. teki taas mieli vähän potkaista.
toinen eläjä, joka vierailee lähiuimahallissani on hyvin paljon elämää nähnyt, todella iäkäs rouva. kyseinen rouva käy ilmeisesti kerran viikossa aamu-uinnilla (tavattu on jo kolmesti?). rouva on varsin herttaisen oloinen, mutta iästä johtuen liikkuu e-r-i-t-t-ä-i-n hitaasti ja hengittää sisään e-r-i-t-t-ä-i-n äänekkäästi. ensimmäistä kertaa hänet nähdessäni olin yksin suihkussa ja luulin oikeasti maailman hidastuneen. epäilin, että päässäni on jotain vikaa.  kaikki tapahtui niin hitaasti. onneksi saunasta pyyhälsi paikalle toinen rouva ihan normaalilla nopeudella ja palautti miut todellisuuteen. toisella kertaa epäilin saunassa, et miulla on kuulossa jotain häikkää, mut se olikin vain tämä samainen rouva suihkussa hengittämässä. nykyään mie tunnistan hänet ja tällaisia oman_pään_toimimis-epäilyksiä tulee paljon harvemmin.
eli minä, puolisokea immeinen osaan hyvänä päivänä myös havannoida ympäristöäni. :)

se olis sitten perjantai.
kohta voi lähteä kotiin, tehdä herkkuriisiä (tämän ohje ilmestyy tänne, kunhan saan aikaiseksi kirjoittaa. mut lyhyesti: basmatiriisiä, kevätsipulia, chiliä, inkivääriä, paljon korianteria, valkosipulia, öljyä ja kalakastiketta. nam!), pestä pyykkiä ja kaatua sohvalle.
huomenna ihanaisen exlemnin tykö. luvassa hyvää seuraa, saunaa, hyvää ruokaa, viisuja ja naurua.
mie en valita yhtään! :)