on ihan tunnettu fakta, että tyttö ei aina ihan ymmärrä kaikkia kummallisuuksia ja kiemuroita, joita tässä työpaikaksikin kutsutussa laitoksessa tapahtuu. eikä tyttö myöskään ihan aina ymmärrä niitä ihmisiä, jotka moisia kiemuroita järjestelevät. olen siis ehkä ymmärtämätön, mutta silti moni asia vituttaa välillä vähän isommalti. tässäpä olisi muutama loistava esimerkki viime päiviltä:
  • kun korkein taho keksii, että uusi järjestelmä on kiva, niin se on saatava heti! ei siis väliä käytännön toimista ja järkevyydestä, vaan se halutaan heti. no, jos samaan aikaan pyörii kesälomat ja kukaan "toteuttavan tahon" ihimisistä ei jaksa kiinnostua, niin kaikki paska kaatuu muiden niskaan. joko arvaatte kenen??? eikä tietenkään ole muutakaan tekemistä. ei.
  • ilmenee ongelma aiheessa äks. käännytään työpaikan äks-aiheen "asiantuntijan" puoleen, joka puolestaan "perehtyy" aiheeseen ja ilmoittaa pian, että moinen ei onnistu, ei voida toteuttaa. tyttöä asiantuntijan lausunto hieman ihmetyttää ja hän päättää tutkia aihetta itse lisää. kymmenen minuttia ja ongelma on ratkaistu. ja selvähän on, että "asiantuntija" ei ole pätkätyöläinen ja saa parempaa palkkaa, koska "on osaavampi"? ai kummalla on osuvampi koulutus ja ehkä jopa monipuolisempi työhistoria alalta? no arvatkaa. kannustava palkkajärjestelmä mai ääs. entäs sitten reaktio, kun asiantuntijalle kerrottiin, että "juttu onnistuu ja se tehdään näin"? no se oli hyvin kuvaava: "aha".
  • oletus, että ihmisillä ei ole muuta elämää kuin tämä työ, jota ei pahemmin arvosteta ainakaan talon sisällä. kummasti vaan asioiden pitäisi hoitua, mutta ei kait siihen työntekijöitä tarvita?
että tässäpä nämä tärkeimmät tänään.
tunnen olevani NIIN arvostettu ja tekeväni TÄRKEÄÄ työtä.
tarviisin hellyyttä isosti, mutta veikataanpa..
joo ei taida olla ihan luvassa.

ai niin. ja kotona ei toimi sitten netti.
prkl.