miun pyörä kerää tyhmiöitten pyöriä ympärilleen.
ku siis joka aamu mie laitan pyäräni kauniisti täällä työpaikan pihassa telineeseen, enkä juuri koskaan laita samaan rakoseen peräkkäisinä päivinä. ja koska tulen niin aikaisin, telineissä on tilaa. paljon. 
no, joka helvetin iltapäivä havaitsen, että joku torspo-nutipää on tunkenut pyöränsä miun pyörään kiinni. eli ei siis oikein telineeseen, vaan siihen telineissä olevien pyörien väliin. just sillein, että se oikein parkkeeratun pyörän ottaminen telineestä on ihan helvetin rasittavaa.
okei, pyöriä on paljon ja telineitä vähän, mutta lähes poikkeuksetta "se ainut väärin tungettu pyörä" on nimenomaan miun pyörässä kiinni.
miksi?MIKSI?miksi?
eli suomeksi: minnuu niin risoo torspot, jotka eivät osaa käyttää pyörätelineitä.

no sitten on tämä syyskuun ihanuus, eli uudet opiskelijat, jotka parveilevat pyöräteillä ja jos eivät pidä jotain palaveria siinä pyörätiellä, niin liikkuvat vähintään 5 ihmistä rinnakkain.
(missä välissä miusta tuli tämmönen kätisijä? olin ite ihan samanlainen 10 vuotta sitten. mut kätisen silti! HA!)
no tämä on kuitenkin pieni paha.. aina niitten ihmisten päältä voi ajaa pyörällä.
sillei aikuismaisesti.

ai joo!
tästä on pitänyt mainita jo montamonta kertaa!
nimittäin, salilta tullessa miulla on oikeastaan 2 reitti-vaihtoehtoa: vaihtoehto a ja vaihtoehto b.
vaihtoehto a kulkee 2 kahden ihan mukavan anniskeluravintelin ohi. tätä reittiä mie yleensä menen salille ja pystyn aika hyvin välttämään houkutuksen. mutta kotiin mie yleensä tulen b-reittiä pitkin. no tämän reitin varrella on yhdet liikennevalot ja niissä joutuu lähes poikkeuksetta aina pysähtymään. pysähtyminen on jo itsestään kurjaa, koska yleensä tuolloin on aivan tolkuton nälkä. ongelma on kuitenkin liikennevalojen vieressä olevassa pitsa-paikassa. niillä perkeleen kätyreillä on joku mega-puhallin, joka levittää ihanaa pitsan tuoksua kymmenien metrien päähän. siis silkkaa julmuutta!

mut joo.
jos menisin kotiin murhailemaan ja syömään.
nollaan tämän työpäivän.
oli meinaan vähän huisketta.
ylivuoto-bittejä havaittavissa tytön päässä.