mymskä haastoi hauskaan (mutta vaikeaan) musameemiin.
piti ihan muutama päivä pohtia, kun ihanaa musiikkia on niin paljon ja tähän sai valita vain viisi kappaletta!
oi, mitä valintoja jouduinkaan tekemään! eli siis:

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

pitkällisten pohdintojen jälkeen mie olen valinnut seuraavat viisi kappaletta siksi, että ne toimivat nyt, syyskuussa 2008. osa on tosi uusia ja jokunen vähän vanhempi. joistakin tulee kestosuosikkeja ja jotkut hiipuvat, mutta nyt nämä toimii.

1. Nirvana: About a Girl
toimii aina ja edelleen. en pariin vuoteen kuunnellut paljoa nirvanaa, mutta viime aikoina erityisesti tämä kappale on soinut, etenkin töissä. soi erityisesti silloin kun uidaan syvissä vesissä.
"I'm standing in your line
I do, hope you have the time
I do, pick a number too
I do, keep a date with you"

2. Duffy: Warwick Avenue
tämä on ihanan leppoisa. sohvan nurkasta miut on voinut viime aikoina löytää, tämä taustalla soimassa, stieg lasrssonin dekkari vieressä.. dekkari vieressä siksi, että lukeminen on keskeytynyt tekstiviestin lukemiseen tai lähettämiseen. toimii myös päikkäreitten taustamusiikkina.
"When I get to Warwick Avenue...
Please drop the past and be true.
Don't think we're okay, just because I'm here...
You hurt me bad, but I won't shed a tear.
"

3. Maj Karma: Sarvia ja hampaita
tältä bändiltä voisin valita monta muutakin kappaletta.. sarvia ja hampaita siksi, että tämä parantaa oloa ja toimii salilla. tätä on siis kuunneltu. paljon.
"Älä lähde pois luotani milloinkaan,
en mä ikinä anna, meidän tuhoutua.
Älä lähde pois luotani milloinkaan,
ei paljasteta sarvia ja hampaita."

4. Volbeat: We
oikeastaaan kaikki tämän bändin kappaleet on olleet teho-kuuntelussa kesän-syksyn.. mutta tämän kappaleen valitsin siksi, että piti ihan itkeä tihrustaa viikonloppuna, kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa. jotenkin ihana. ihan rakkautta.
"Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore
"

5. Maria Gasolina: Kaipuusamba
tämä bändi on tuttavuus keväältä-07. erilaista. iloista, selkeästi hyvän mielen musiikkia. poikkeaa niin isosti miun normista levyhyllyn sisällöstä. rytmiä ja aurinkoa. erityisesti tämä kappale kolahti uudelta levyltä.. surumielisyydessään valoisa.
"Ei siis jaksa tapella
on kaipuu sut korvannut samballa."

niin.. siinä olis top viisi "just nyt"-kappaletta.
yritin vielä valita sinne vähän erilaisia.. ettei se olis kokonaan volbeatia, kotiteollisuutta, maj karmaa..

yllättikö mikään?

haastaminen on hiukka hankalaa, kun varsin moni on jo tehnyt tämän.. mut jos mentäis niin, että jos et ole vielä tehnyt tätä ja luit tämän mega-postauksen, koe itsesi haastetuksi ja huikkaa kommentilla! :)