johan oli.
perjantai.

aamulla loistavaa tehokkuutta ja merilehmäilyä ennen elämää. saunan hullut löyly-mummot vähän kiristi lämpimistä ja pitkistä löylyistä pitävän tytön pinnaa, mut tulipahan ainakin poltettua nahka alle minutissa.
pieni työperäinen vitutus pyrki edelleen pintaan, mutta loistavasti mennyt super-pedagogointi vei ärsytyksen tiehensä.
sitten äkkiä kotiin, ettei ärsytys palaa ja laittautumaan ihmisen näköiseksi. pitkästä aikaa ihan väkräsin hiuksia ja laastasin naamaa. olihan kyseessä kuitenkin rokki-ilta huippu-seurassa ja jouni.
naamaa laastatessa sain vielä ylläri-viestin ja sen jälkeen tuli ylläri-mies pussailemaan meikit ympäri miun naamaa. arvata saa, oliko pitkään väkrätystä hiuksistosta tullut siinä sivussa peikko-tukka.
no oli.
olin kukka ja nätti ja ihana. :D

aika täydellinen alku loistavalle illalle.
ilta jatkui huipussa seurassa katsellen ja kuunnellen mörkö-musiikkia (ja marilyn mansonia!) ja keikkapaikalle saavuttiin just oikeaan aikaan ja löydettiin aivan unelma paikka.
ja jos en olis näin fiksu kypsä ja hyvä käytöksinen olisin varmaan kurottanut ja jäänyt huippu keikan lopussa roikkumaan hynysen jalkaan. mut enhän mie.. olin muuten vaan viehättävä. :)

tämän jälkeen olen sitten ollut toisessakin anniskeluravintolassa ja puhunut levottomia ihan hassussa seurassa. jotenkin luulen, että armollinen valikoivamuisti on tässä tapauksessa varsin hieno asia.
ja valomerkin jälkeen päässyt kotiin puskissa vaanivasta mike myersistä huolimatta.

lauantaina ei ollut kylässä oksupeikko, lordi eikä mervi tapola-nykänen-tapola-nykänen, mutta simpsonin margen tukka oli ilmeisesti tullut hetkellisesti käymään miun luona kylässä. siis normaalistihan se tukka löytyy kotikadun toisesta päästä. :)
illalla kävin sitten monien päiväunien jälkeen olemassa kukkanen korispelissä ja maisteltiin neito kookoksen kera vähän salmiakkia. oli kivaa. :)

eilen sitten tökki kaapeli, vuodatus ja salillakin tunsin itseni vetkulaksi.
mut tuommoiset pikkuseikat eivät mitenkään voineet pilata loistavaa viikonloppua.

voisin väittää, että paras perjantai pitkiin pitkiin aikoihin.
hemppistä, hyvää seuraa, rokkia ja jouni.

ai niin puhelimessa on muuten kuvia.
ehkä jonkun sumuisen otoksen kilttiin pukeutuneesta taiteilijasta tänne lykkään.
ehkä joku huuto-kuva.
joo!