minja haastoi miut viime viikolla kertomaan 5 omituisuutta itsestäni ja tässä näitä vihdoin tulisi:
  1. owen wilsonin nenä. kuten tuossa päivänä eräänä tiinalassa kommentoin, miulla on todella paha owen wilson -kieroutuma. tai oikeastaan tämä kieroutuma koskee hänen nenäänsä. minun on siis pakko nähdä kaikki hänen elokuvansa. vaikka ne eivät oikeastaan kiinnostaisi ja tietäisin jo ennakkoon, että luvassa on täyttä kuraa. mutta elokuva on nähtävä ja sitten siitä elokuvasta menee kaikki ohi, sillä pakonomaisesti keskityn vain owenin nenään. siis hei! sillä miehellä ihmeellisin klyyvari ikinä! jotenkin ihan himmeä ja kiero. enkä edes tiedä uskaltaisiko sitä edes koskea, kun se näyttää tuolta. siis se nenä. mutta siis selkeästi kyseessä on omituisuus.
  2. kuivauskaappi. siis voi elämä, jos joku laittaa astiat miun astiakaappiin väärin! maailma murenee välittömästi. kaikilla on just se oikea paikka ja vain minä saan vaihtaa sitä vakio-paikkaa. tästä syystä miun luona ei tiskaa muut kuin minä. muutama poikkeus on kuitenkin löytynyt. esimerkiksi j-d osasi laittaa astiat kohdilleen ja en saanut slaagia kun palasin keväällä lomalta. itseasiassa j-d on yksi niistä harvoista ihmisistä, joiden oleskelu miun kodissa ilman miun valvovaa silmää ei aiheuta miulle vatsakipuja ja ahdistusta. no joo, oon vähän friikki. tiedän.
  3. ompelumuki. minulla on muki. semmonen valkoinen, aika pyöreä, perhonen korvassa.. lakkiaislahjaksi saatu, täysin erilainen astia kuin mikään muu miun (astiafriikki!) astiakaapissa. ja sitä ei vaan saa käyttää kukaan muu. minä käytän sitä vain silloin kun ompelen. en koskaan muulloin. solussa asuessa se muki oli eristyksissä, ettei kukaan muu vahingossa käytä sitä. joo. ihan himmeä olen.
  4. kokkaaminen tympii, jos käytössä ei ole kunnollisia välineitä ja mausteita, ja jos joku rajoittaa luovuutta. eli muuten rakastan laittaa ruokaa, mutta jos PITÄÄ laittaa jotain tiettyä ja vielä niin, että joku sanoo MITEN asiat pitää tehdä, niin johan kiehuu yli. sama juttu, jos pitää kokata huonoilla välineillä tai jos EI OLE MAUSTEITA! aivan silkkaa kidutusta. haaveilenkin isosta, hyvin varustellusta keittiöstä. no en mie tiedä onko tämä omituisuus, mut menkööt. :)
  5. en voi katsoa "hurja remontti"-ohjelmaa itkeskelemättä. ja se ohjelma on nähtävä joka kerta, vaikka juontaja on niinniin rasittava. outoa tässä itkeskelyssä on se, että mitkään herkkikset eläin-jutut tai elokuvat eivät minua pahemmin itketytä.. (tietty pois lukien ♥ vain!)
no niin! vihdoin!
nythän miun sit kuuluisi haastaa kaikkia muita, mutta työhän olette tämän jo tehneet?!?
eli en haasta, mutta jos et ole tätä vielä tehnyt, niin jo olisi korkea aika. vielä jos vinkkaat kommentti-osiossa niin JEI!