lauantai-iltaan mennessä saldo oli 16 jaksoa ja ääretön tympiminen.
reippaana tyttönä päätin lähteä katsomaan irinaa, vaikka kaikki suunnitelmat vähän kaatuikin. J-D  lähti seuraksi ja pelastajakseni ja illasta tuli oikeasti erittäin hyvä.
irina oli parempi kuin edes uskalsin kuvitella ja keikan jälkeen käytiin J-D:n kanssa vähän vielä  humppaamassa ja kuuntelemassa rokketirollia.. tällä kertaa todellakin hieman normista poikkeavassa baarissa.
oikeasti.

sunnuntai alkoi vellovissa merkeissä ja pitkän pitkän terapiapuhelun avulla. puhelun aikana (kiitos sister.maryn) alkoi tehdä tolkuttomasti mieli perunaa, joten suuntasin lähikauppaan ostamaan tykötarpeita. lopputuloksena oli erittäin hyvä perunalaatikko. perunalaatikko, jossa ei oltu kitsasteltu aurajuustoa.
nam.
kauppareissulla tarttui matkaan myös muuta.. nimittäin keltaisia ruukkunarsisseja.
päätin, että kurjailu loppui ja kevät tuli. olkoonkin, että ulkona oli (ja on edelleen) pakkasta.. pikku vikoja. ensimmäistä kertaa moneen päivään tuli olo, että olisin edes jotenkin selvillä siitä mitä teen. hyvä tunne.

pienen elämänhallinta-osion jälkeen tuli  neiti V pitkästä aikaa. möllittiin, catanoitiin, kahviteltiin ja syötiin suklaa munat. loppuillasta kävin vielä läpi kaksi laatikollista paperia.. pienin askelin kohti kirjahyllyn siivousta. sen jos saan joskus tehtyä, niin onkohan miun elämä sitten uomissaan? jos tämä miun haahuilu johtuukin kirjahyllystyä? mitä sekaisempi kirjahylly, sitä enemmän pää sekaisin elämässä?

onko päälläni ja kirjahyllylläni joku yhteys?

että tämmöinen maanantai tänään.
kahville.