tsuppisein haastoi miut tähän 7-meemiin. tehtävänä on kertoa ensin 7 faktaa itsestään ja haastaa sen jälkeen 7 henkilöä. tässä ois näitä faktoja tällei alkuviikon kunniaksi:

  • mie en kestä riitelyä. mie koen pahanmielen ja vihan fyysisenä pahoinvointina ja kipuna. itkeminen ja oksentaminen käy tosi hyvin yhteen. miulle tulee paha olo ja ahdistus rähinäviinaa juoneista ihmisistä. mie herään hiljaisimpaankin ääneen, jos äänen "sävy" on vähänkään vihainen. uhkaavissa tilanteissa mie käperryn kuoreeni ja haluan kotiin. mie haluan vain pois.
  • mie en voi sietää käärmeitä. mie pelkään niitä aivan järjettömän paljon. televisiossa näkyvä luikero aiheuttaa välittömän tunteen, et omalla lattialla on käärmeitä ja jalat on saatava ylös. leffateatterissa on joskus käynyt pientä kiljumista ja penkiltä säikähdyksestä pomppimista. eli ei kärmeksiä! ei edes kankaisia. ei.
  • mie oon aivan heikkona raakaan, tuoreeseen tonnikalaan.
  • mie en ole koskaan käynyt oikeilla treffeillä, enkä seurustellut teini-iän jälkeen. kyse ei ole siitä etten haluaisi, vaan pikemminkin siitä etten osaa. toisaalta joskus olen kasvattanut semmoiset suojamuurit, että niistä läpipääseminen on aikaa vievää ja vaikeaa. harvempi jaksaa tunnevammaista. on helpompi vaan tapailla, ei saa turpaansa niin pahasti.
  • miulle tulee kuukauden päästä aivan tolkuton ikävä kookosta. taas kokonainen vuosi eri mantereilla.
  • miun perhe on todellinen uusioperhe. molemmat rakkaat pikkuveljet ovat oikeasti velipuolia (en ikinä muista tätä) ja siskopuolet eivät oikeasti ole minulle mitään sukua. itse mie miun perheeseen lasken äidin, isän, veli n:n, veli s:n, isäpuolen, äitipuolen, ex-äitipuolen ja molemmat siskopuolet perheineen. ja konnakonnasen.
  • miun ensimmäinen live-keikka oli new kids on the block helsingissä. hieman on musiikkimaku siitä muuttunut. :)
ja sitten niihin haasteisiin..
viiru, gummis, mymskä, soila, mirja, typy ja sit sie joka tunnet suurta paloa kertoa itsestäs. :)