ei paase tytto karvoistaan, vaikka tanne asti tuli.
victoria's secrets ja fredricks of hollywood aiheutti vimman taas on paljon uusia ihania alusvaateita ja hepeneita.. siis paljon.
ja vahan luulen et niita tulee viela lisaa.. :)
meksikon rajan outletit oli kanssa hullun shoppaajan taivas, ei vaan voinut kasittaa, etta merkkivaatteita irtosi ihan ihmeellisen halpoihin hintoihin. velinenkin oli aika hyva shoppaaja, melkein parempi kuin siskonsa. mut alkaa huoliko, pidan hyvin puoleni.
tanaan luvassa oli lihansyojan taivas ja valaiden katselua. vietimme varsin mukavan lounaan sellaisessa brassi-paikassa, jossa aivan taivaallista lihaa kannettiin poytiin vartaissa. jalkiruoaksi vedimme viela reippaina isot kulhot hedelmia ja sitten oltiinkin valmiita pyoriteltaviksi. siis sita ruokaa tuli nimittain poytaan niin paljon kuin vain jaksoi syoda. eika muuten ole viela nain 10 tuntia myohemminkaan yhtaan nalka. huh. taman urheiluruorituksen jalkeen seilattiin tyynella merella ja bongailtiin valaita. miun saldo oli 3 delfiinia, montamonta merileijonaa ja 2 tosi upeaa valaan suihkua. ja sit bonuksena huikea merisairaus. vielakin maa keinuu ja velloo.
hyva paiva kaikkineen.. huomenna olisi tarkoitus menna velisen kanssa moikkaamman pandoja ja yrmyja koaloita. ja siina samalla voi syventaa tata naaman punoitusta.
natti oon.

mut nyt taidan menna suihkuun ja sitten toivotan jollekin toihin lahtevalle miehelle hyvaa huomenta. hempukoisin puhelimessa, kun tuo ikava meinaa olemaan jo nyt aika huikea.