olipas kiva käydä elokuvissa!
sister.maryn kanssa sinkkuelämöitiin.
sopivasti hattaraa ja vaahtokarkkeja, vaikka karkkikaupasta ei enää saanutkaan sankoissa sinistä hattaraa. serranoista paljon oppineena voin vain sanoa sister.marylle: ¡lo siento! ehkä sitä vielä joku päivä taas saa.
mut oli kivaa. :)

viidet farkut esipaikattu ja yksiin on viritelty harsimalla uus vetoketju. tänään olisi vuorossa sit suuri "ompele ja pimppaa" -päivä. nyt onkin hyvin aikaa ommella, sillä uinti jää välistä ystäväisen menojen ja miun tyttöilyn vuoksi. sister.maryn sanoin olen nimittäin "sterssiperse ja vanha", sillä yllättäen elimistö päätti eilen, että on vaihteeksi aika olla neiti. kivaahan tämä on aina valua ja kiputisseillä just ennen the juttuja, oli kyseessä sitten matka kauas tai kesänparhausrokki. :)

kiireiselle viikolle on vielä luvassa ainakin työhaastattelu, hullut hattuset, ruokien laittaminen viikonlopuksi ja jänskäilyä siitä, että tietää viettävänsä monta päivää setä pattonin kanssa samassa kaupungissa. veikkaisin, että jos setä kavelisi kaupungilla vastaan, tyttö sekoaisi ja menisi enemmän kuin puihin.

ei muuten ole edelleenkään muistikuvia, tosin hetkittäin tulee semmonen keuhkoja kuristava tunne, että olen ollut idiootti. tosi kivaa ja miellyttävää.
not.
olen oikeasti hetkittäin idiootti.
ei edes fläshpäkkejä.
ihan järjettömän pelottavaa.